Det siger klienterne

Mit livs vende punkt

At mestre livet

Efter flere år med forskellige terapi former, valgt jeg at opsøge Janne med henblik på at lære mindfulness da jeg vidste jeg havde brug for hjælp i en anden form, og havde svært ved at stå ved mig selv. Da hun hørte om min opvækst med alkohold, foreslog hun en anden form, og det føles som mit livs vende punkt.
Jeg oplever hun har en bred vifte af værktøjer og erfaring, som hun kan gøre brug af, og jeg føler mig mødt der hvor jeg er!
I mit forløb hos Janne har jeg lært at se mere positivt på mig selv, og er blevet bedre til at mærke mig selv.
Jeg vil til en hver tid anbefale et forløb hos Janne, og selv opsøge hende igen, hvis der dukker nye udfordringer op!

Malene 44 år

Svært at træffe valg, mærke behov eller se meningen

 

Kontakt mig og book en tid.

Skriv også gerne din/jeres oplevelse og mening om terapi hos mig.