Privatlivspolitik

Hvem er jeg

Min webstedsadresse er: https://www.oreskov.dk.

Dataansvarlig er Janne Oreskov og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig, mine kontaktoplysninger finder du i bunden af siden eller under punktet kontakt.

Hvilke personlige data indsamler jeg og hvorfor

Kontaktformular

På siden kontakt indsamles oplysninger, hvis du sender mig en besked og/eller tilmelder dig mit nyhedsbrev.

De oplysninger/data der behandles og opbevares er: Navn,  email-adresse, om du tilmelder dig nyhedsbrevet samt hvis du har indtastet telefonnummer, emne og besked.

Formålet er at kunne komme i kontakt med dig vedrørende den besked, du sender mig og evt. at tilføje/fjerne dig på listen over modtagere af nyhedsbrevet.

Udtalelse – min/vores oplevelse og mening

 

På siden Udtalelse indsamles den feedback, du sender mig e.

De oplysninger/data der behandles og opbevares er: Navn,  email-adresse, evt. overskrift, udtalelse/feedback tekst, betegnelse til offentliggørelse, samt om jeg må bruge udtalelsen på min hjemmeside og anden markedsføreing.

Formålet er at få feedback om din oplevelse og mening om mig og terapien. Derudover for at kunne give andre en fornemmelse af, hvad mine klienter mener på min hjemmeside og evt. i anden markedsføring.

Cookies

Der bruges ikke cookies på denne hjemmeside.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Via Google Analytics indsamles oplysninger om besøgende til statistik. Formålet er at indsamle viden om antal og længde af besøg.

Hvem deler jeg dine data med

Dine oplysninger bliver på intet tidspunkt givet videre til andre!

Hvor længe gemmer jeg dine data

Oplysninger opbevares som udgangspunkt så længe de er relevante i forhold til den besked, du har sendt mig, eller så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Hvor sender jeg dine data

Data sendes via email til mig.

Hvilke rettigheder har du over dine data

           GDPR

Den nye persondataforordning, der trådte i kraft 25. maj 2018 (GDPR), skærper reglerne i forhold til behandling og opbevaring af personfølsomme oplysninger.

Persondataforordning (GDPR) rettigheder:

Du må til hver en tid kontakte Dataansvarlig med anmodning om håndhævelse af følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt – Du har ret til at se de personoplysninger, den dataansvarlige behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen.
  • Ret til berigtigelse – Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.
  • Ret til sletning eller “retten til at blive glemt” – Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.
  • Ret til begrænsning af behandling – Du har ret til at gøre indsigelser og sætte restriktioner for behandlingen af dine personlige oplysninger, som den dataansvarlige behandler.
  • Ret til dataportabilitet – Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.
  • Ret til indsigelse – Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering

Du kan finde flere oplysninger på Datatilsynets hjemmeside: Datatilsynet

Du kan også altid kontakte Datatilsynet på telefon +45 3319 3200 for yderligere oplysninger.

Kontaktinformation

kontaktoplysninger finder du i bunden af siden eller under punktet kontakt.

Kommunikation – email, sms og telefon:
Den nye lovgivning betyder, at det ikke længere er muligt for mig at kommunikere om personfølsomme oplysninger over almindelig sms eller mail (hvis den ikke er krypteret), derfor er det bedre at bruge kontaktformularen.

Hvis du har en Smartphone eller en IPhone, kan du kommunikere med mig via appen “Signal Private Messenger” , da den krypterer sms-beskeder.  Appen er gratis og kan hentes, hvor du plejer at hente dine apps.

Du kan stadig sende almindelig sms og mail til mig, men vær opmærksom på, at det ikke er muligt at garantere sikkerhed ved personfølsomme oplysninger sendt via internettet, da andre uberettiget kan tiltvinge sig adgang til de elektroniske data. Dermed er de personlige oplysninger du sender til mig over internettet eller sms på dit eget ansvar, og du bør være varsom med, hvad du skriver.

Ud over kontaktformularen og appen Signal kan vi altid snakke i telefon uden problemer, og hvis jeg ikke har mulighed for at tage telefonen, kan du lægge en besked til mig, så ringer jeg dig op.

Yderligere information

Hvordan jeg beskytter dine data

Dine oplysninger ligger på min computer, som er låst med en kode. Kontaktoplysninger er anonymiseret. Derudover findes oplysninger på webhotellet, som også overholder GDPR.

Hvilke databrudsprocedurer jeg har på plads – Sikkerhedsbrud

Som dataansvarlig er jeg forpligtiget til indenfor 72 timer at anmelde et eventuelt brud på sikkerheden af de opbevarede data igennem virk.dk
Ved et eventuelt brud har jeg udarbejdet en procedure for sikkerhedsanalyse og min håndtering af bruddet. Proceduren ligger i et dokument på min computer og som kopi i en aflåst kasse.