Privatlivspolitik

Hvem er jeg?

Min webstedsadresse er: https://www.oreskov.dk.

Dataansvarlig er Janne Oreskov og har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig, mine kontaktoplysninger finder du på siden Kontakt

Hvilke personlige data indsamler jeg og hvorfor

Formular Besked

På siden besked (under kontakt)  indsamles oplysninger, hvis du sender mig en besked og/eller tilmelder dig mit nyhedsbrev. De oplysninger/data der behandles og opbevares er: Navn, email-adresse, telefonnr, emne

og besked.

Formålet er at jeg skal kunne svare dig.

Formular Udtalelse – min/vores oplevelse og mening

På siden Udtalelse indsamles oplysninger, hvis du sender mig en udtalelse. De oplysninger/data der behandles og opbevares er: Navn, email-adresse, evt. overskrift, udtalelse/feedback tekst, betegnelse til offentliggørelse, valg om udtalelsen må bruges på min hjemmeside og til anden markedsføreing.

Formålet er at få feedback om din oplevelse og mening om mig og terapien. Derudover for at kunne give andre en fornemmelse af, hvad mine klienter mener om terapi hos mig på min hjemmeside og evt. i anden markedsføring.

Cookies

Der bruges ikke cookies på denne hjemmeside.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig som, hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Google Analytics

Via Google Analytics indsamles oplysninger om besøgende til statistik. Formålet er at indsamle viden om antal og længde af besøg.

Hvem og hvor længe

Dine oplysninger bliver på intet tidspunkt givet videre til andre!

 

Hvor længe gemmer jeg dine data

Oplysninger opbevares som udgangspunkt så længe de er relevante i forhold til den besked, du har sendt mig, eller så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet.

 

Hvor sender jeg dine data

Data sendes via email til mig.

Persondataforordning (GDPR) rettigheder:

GDPRDen nye persondataforordning, der trådte i kraft 25. maj 2018 (GDPR), skærper reglerne i forhold til behandling og opbevaring af personfølsomme oplysninger.

Du må til hver en tid kontakte Dataansvarlig med anmodning om håndhævelse af følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt – Du har ret til at se de personoplysninger, den dataansvarlige behandler om dig, og få en række oplysninger
  • Ret til berigtigelse – Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.
  • Ret til sletning eller “retten til at blive glemt” – Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.
  • Ret til begrænsning af behandling – Du har ret til at gøre indsigelser og sætte restriktioner for behandlingen af dine personlige dataansvarlige behandler.
  • Ret til dataportabilitet – Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne dataansvarlig til en anden.
  • Ret til indsigelse – Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
  • Ret til fri for automatik – Du har ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering.

Du kan finde flere oplysninger på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

Du kan også altid kontakte Datatilsynet på telefon +45 3319 3200 for yderligere oplysninger.